• nybanner

O le a le uiga o le fa'aalia o le fa'aaliga ta'itasi

O le a le uiga o le fa'aalia o le fa'aaliga ta'itasi

O loʻo i ai le tele o faʻamatalaga faʻapitoa o le faʻaaliga faʻaalia o le LED, ma le malamalama i le uiga e mafai ona fesoasoani ia te oe e malamalama atili ai i le oloa.

Pika:Ole la'ititi la'ititi la'ititi o le fa'aaliga o le fa'aaliga LED, e tutusa lona uiga ma le pika i masini komepiuta masani.

toe

Pikisi maualuga:Ole va ole vaeluaga ole va ole pika e lua.O le la'ititi o le mamao, o le pu'upu'u foi lea o le va'aiga mamao.Pixel pitch = tele / iugafono.

Pika tele:Ole numera o pika ile sikuea mita ole fa'aaliga LED.

Tele module:Ole umi ole umi ole module ile lautele, ile millimita.E pei ole 320x160mm, 250x250mm.

O le mamafa o le module:E fia pixels o lo'o i ai i le module LED, fa'atele le numera o laina o pika o le module i le numera o koluma, pei o le: 64x32.

Paleni paepae:O le paleni o le paʻepaʻe, o lona uiga, o le paleni o le fua o le susulu o lanu RGB e tolu.O le fetuunaiga o le fua o le susulu o lanu RGB e tolu ma le paʻepaʻe paʻepaʻe e taʻua o le paleni paʻepaʻe.

Fa'atusatusaga:I lalo o se faʻamalamalamaga faʻapitoa, o le fua faatatau o le maualuga o le susulu o le faʻaaliga o le LED i le susulu o tua.O le fa'atusatusaga maualuga o lo'o fa'atusalia ai le maualuga o le susulu ma le manino o lanu na tu'uina atu.

asfw

vevela lanu:Pe a tutusa le lanu e faʻaolaina e le faʻapogai o le malamalama ma le lanu e faʻaalia e le tino uliuli i se vevela patino, o le vevela o le tino uliuli e taʻua o le vevela lanu o le punavai malamalama, iunite: K (Kelvin).O le vevela lanu o le faʻaaliga faʻaalia o le LED e mafai ona fetuutuunai: masani 3000K ~ 9500K, ma tulaga falegaosimea e 6500K.

Chromatic aberation:O le faʻaaliga o le LED e aofia ai lanu e tolu o le mumu, lanumeamata ma le lanumoana e maua ai lanu eseese, ae o nei lanu e tolu e faia i mea eseese, o le vaʻaiga e ese, ma le tufatufaina atu o LED eseese e suia, lea e mafai ona matauina.O le eseesega ua ta'ua o le chromatic aberration.Pe a vaʻaia le LED mai se itu faʻapitoa, e suia lona lanu.

Su'ega va'aiga:O le va'aiga mata'ina o le taimi lea e pa'u ai le susulu i le itu e matamata ai i le 1/2 o le susulu masani i le fa'aaliga LED.O le tulimanu na faia i le va o itu e lua e matamata ai o le vaalele tutusa ma le itu masani.Vaevae i tulimanu va'ava'ai fa'alava ma fa'asaga.O le va'aiga mata'ina o le itu lea e na'o le va'aia o mea o lo'o i luga o le fa'aaliga, ma o le fa'ailoga e fa'atatau i le fa'aaliga.Va'aiga mata: O le mata o le mata o le fa'aaliga LED pe a leai se eseesega lanu manino.

Va'aiga pito sili ona lelei:O le mamao tu'usa'o e feso'ota'i ma le puipui fa'aaliga LED e mafai ona e va'ai manino i mea uma i luga o le puipui ata vitio LED, e aunoa ma se suiga lanu, ma o lo'o manino le ata.

asf4

Itu e le-pulea:Ole pixel point o lona tulaga susulu e le fetaui ma manaʻoga faʻatonutonu.O le mea e le pulea e vaevaeina i ni ituaiga se tolu: pika tauaso, pika susulu faifai pea, ma pika moli.Pikike tauaso, e le susulu pe a manaʻomia le susulu.Vaila'au susulu faifai pea, pe a le susulu le puipui vitiō LED, e ola pea.Flash pixel e emo i taimi uma.

Fua suiga ole fa'avaa:Ole numera ole taimi ole fa'amatalaga o lo'o fa'aalia ile fa'aaliga LED e fa'afouina ile sekone, iunite: fps.

Fa'afou fua:Ole numera ole taimi ole fa'amatalaga o lo'o fa'aalia ile fa'aaliga LED e fa'aalia atoa ile sekone.O le maualuga o le faʻafouina o le faʻafouina, o le maualuga lea o le manino o ata ma le maualalo o le emo.O le tele o fa'aaliga LED a le RTLED o lo'o i ai le fua fa'afouina o le 3840Hz.

Ta'avale malosi i le taimi nei/tetele pea:O loʻo iai pea le taimi nei e faʻatatau i le tau o loʻo i ai nei o loʻo faʻamaonia i totonu o le faʻatulagaina o galuega i totonu o le siosiomaga galue e faʻatagaina e le avetaʻavale IC.Ole voltage faifaipea e fa'atatau i le tau o le voltage ua fa'amaoti mai ile mamanu fa'aauau i totonu ole siosiomaga galue e fa'atagaina e le aveta'avale IC.O fa'aaliga ta'ita'i na fa'aosoina uma i le voltage faifai pea muamua.Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi, e faasolosolo malie ona suia le taʻavale eletise tumau i le taʻavale faifai pea.O le ta'avale faifai pea o lo'o i ai nei e fo'ia ai le fa'aleagaina e mafua mai i le fa'aletonu o le taimi nei e ala i le tetee pe a o'o mai le ta'avale eletise faifaipea e mafua mai i le fa'alavelave fa'alotoifale o ta'i ta'itasi mate.I le taimi nei, o fa'aaliga LE fa'aaoga masani le ta'avale o lo'o i ai nei.


Taimi meli: Iuni-15-2022